کتاب های تقریظی رهبری
پاییز آمد
روایت زندگی دختری به نام شهلاست؛ دختری که در سیزده سالگی دست در دستان مردی میگذارد که حداقل ده سال از او بزرگتر است. زندگیشان شیرین شروع میشود؛ با یاد گرفتن آشپزی و کدبانوگری از عمهجان، با بازی و بدوبدو در حیاطِ بزرگ خانه پدرشوهر و با خندههای ریز و درشت شهلا و شکوه و فاطی که گاه و بیگاه، اتاقها و پستوهای خانه را پر میکند. سالها از پی هم میگذرند و کمکم صدای گریه، جای خنده را میگیرد و زندگی دو نفره شهلا و مرتضی، با چهار پسری که خدا در دامانشان میگذارد، روز به روز شیرین و شیرینتر میشود.
گلستان جعفریان در سال 1352 در مشهد متولد شد ولی به شهر کرج کوچ نمود. تحصیلاتش را تا مقطع کارشناسی الهیات (گرایش تاریخ و تمدن ملل اسلامی) ادامه داده است. او کار تالیف را با کتاب “چنده لا تا جنگ است” آغاز کرد. جعفریان به مدت 2 سال معاون پژوهش دانشگاه علوم انتظامی بوده و با روزنامه های قدس و خراسان، دوهفته نامه کمان (دفتر ادبیات و هنر)، موسسه روایت فتح (بخش تحقیق)، بسیج جامعه پزشکی و ماهنامه سوره همکاری داشته است. او در مسابقات استانی و دانشجویی صاحب جوایزی شده و در جشنواره مطبوعات سال 83 در بخش ویژه به دلیل صفحه هنرمندان شهید در مجله سوره مقام اول را کسب کرد. از جمله آثار اوست: داستان بلند زندگی امیر سرلشکر شهید “حسن آبشناسان”، “چهار فصل کوچ”، “چه زود بزرگ شدیم” (خاطرات شهر جنگی)،”شیر صحرا” و “تیک تاک زندگی”.
هواتو دارم
کتاب هواتو دارم نوشتهٔ محمدرسول ملاحسنی و گردآوریشده توسط رقیه ملاحسنی و ویراستهٔ فهیمه اسماعیلی است و نشر شهید کاظمی آن را منتشر کرده است. این کتابْ روایت زندگی شهید مدافع حرم مهندس مرتضی عبدالهی است.مهندس مرتضی عبدالهی دل حاج قاسم را با اختراع و نوآوریاش نرم کرد!
مسجد بود که مرتضی را مرتضی کرد. آقا مرتضی عبداللهی جوانی باهوش و شجاع بود که به انواع و اقسام هنرهای رزمی تسلط داشت. عشق به جهاد و شهدا را از همان اول میشد به وضوح در او دید. و در آخر هم خدا او را فراخواند و به او گفت «هواتو دارم» تا با شهادت، آسمانی شود
محمدرسول ملاحسنی متولد سال 1366 در قزوین می باشد. وی همچنین نویسنده کتاب های پرفروش دیگری مانند یادت باشد و کاش برگردی نیز می باشد.
بیست سال و سه روز
شهید سید مصطفی موسوی عاشق موسیقی بود؛ هم پاپ و هم سنتی. اگر با بچه های فامیل جمع می شدند می زدند به دل جاده و می رفتند سفر، گاهی قلیان هم می کشید؛ اما نماز اول وقتش هیچ وقت ترک نمی شد.
هر پنج شنبه بهشت زهرا می رفت. هم سر خاک خسرو شکیبایی و پیمان ابدی، هم سر خاک شهید پلارک و شهدای گمنام … .
مسجد بود که مرتضی را مرتضی کرد. آقا مرتضی عبداللهی جوانی باهوش و شجاع بود که به انواع و اقسام هنرهای رزمی تسلط داشت. عشق به جهاد و شهدا را از همان اول میشد به وضوح در او دید. و در آخر هم خدا او را فراخواند و به او گفت «هواتو دارم» تا با شهادت، آسمانی شود
سمانه خاکبازان متولد سال 1361، فوق لیسانس فلسفه اسلامی می باشد. وی با انتشارات روایت فتح از سال ۱۳۹۵ و انتشارات فاتحان ۱۳۹۴ همکاری کرده است.
معبد زیرزمینی
«معبد زیر زمینی» داستان تلاش جوانی برای یافتن شخصیت واقعی خود در دل خاک است. الیاس جوان سرخورده و تنهایی است که تلاش میکند نظر دیگران را نسبت به خود تغییر دهد. او از توسریهای دایی به ستوه آمده و تبدیل به جوانی منزوی و تنها شده. توجه زیاد مادر در مقابل دیگران غرورش را شکسته و حالا به دنبال راهی است تا به همه ثابت کند بچه ننه نیست و جَنَم دارد.
الیاس به دنبال راه میگردد تا اینکه «حاج غلامحسین» مقنی از قم به روستای محل سکونت الیاس میآید و دنیای تازهای را به او نشان میدهد. دنیایی که شجاعت و شهامت لازمهی ورود به آن است. آشنایی با «حاج غلامحسین» اتفاقات تازه و غیرقابل پیشبینی را در زندگی الیاس رقم میزند.
معصومه میرابوطالبی نویسنده حوزه کودک و نوجوان و عضو هیئت مدیره انجمن ادبی داستان جمعه است. معصومه میرابوطالبی متولد ۲۱ دی ماه سال ۶۰ از شهر قم، دارای مدرک کارشناسی ارشد ادبیات کودکونوجوان و نویسنده کتابهای؛ «مثل یک بوم سفید»، «از باغها به بعد»، «اژدهای دماوند»، «آن سوی دریای مردگان»، «پروفسور فوفو»، «هندوانه خوشحال»، «شهر من»، «عروسی درِ قوری»، «سفر دانهای» و «جوجه های آفتاب پرست» می باشد.
آخرین فرصت
کتاب «آخرین فرصت» روایت زندگی عاشقانه و انقلابی شهیدعلی کسایی، مربی و مسئول عقیدتی سیاسی مرکز پیاده ارتش شیراز است. او در ۱۴ آذر ۱۳۳۴ مصادف با «عید غدیر» در شیراز به دنیا آمد، بیست و پنج سال بعد خطبه عقدشان توسط امام خمینی(ره) جاری شد و مراسم ساده عروسیشان نیز در روز «عید غدیر» برگزار شد. علی کسایی که زندگیاش را وقف آموزش و تفسیر قرآن و نهج البلاغه و آرمانهای انقلاب اسلامی کرده بود، در روز عروسیاش دعا کرد تا خداوند شهادتش را هم روز «عید غدیر» قرار دهد. این کتاب را علاوه بر مرور خاطرات دوران زندگی و رزمندگی شهید علی کسایی، میتوان تاریخ شفاهی دوران انقلاب و جنگ ایران و عراق دانست که در قالب داستانی واقعی؛ «صمیمیت و سادهزیستی»، «احترام به والدین»، «عشق به همسر و فرزند»، «صبر و ایثار»، «توجه به بیتالمال و حقالناس»، «عفت و حیا» و «فداکاری و شهادت» را زیبا و هنرمندانه به تصویر کشیده است.
سمانه خاکبازان متولد سال 1361، فوق لیسانس فلسفه اسلامی می باشد. وی با انتشارات روایت فتح از سال ۱۳۹۵ و انتشارات فاتحان ۱۳۹۴ همکاری کرده است.